Sådan sender og modtager du en MMS


Send en MMS besked 

1. På din mobiltelefon går du ind i menuen og vælger beskeder eller meddelelser.
Vælg i menuen at skrive eller oprette en ny MMS besked.

2. Du har nu mulighed for at indsætte billeder og lyd foruden den normale brug af tekst, som du allerede kender fra SMS. Vælg i menuen at sende beskeden. 

3. Indtast modtagerens mobiltelefonnummer. Vælg i menuen at sende beskeden.

4. For at modtageren skal kunne se din MMS på telefonen, kræver det at modtagertelefonen understøtter MMS og har en aktiv MMS-opsætning. Hvis du sender en MMS til en telefon, som ikke understøtter dette, vil modtageren istedet få tilsendt en SMS med et link til en internetside, hvor man kan se din MMS. Det samme gør sig gældende hvis modtageren har en MMS-telefon, som ikke er sat op.

Bemærk: Hvis du ikke kan sende en MMS besked, kan det være fordi din mobiltelefon ikke har indbygget MMS-funktion eller ikke har den rigtige opsætning. Du kan finde hjælp i den telefonmanual, der fulgte med din telefon, da du købte den. 

Modtag en MMS besked

1. Når du modtager en MMS-besked, dukker der et brev-symbol eller en tekst frem i displayet på din mobiltelefon.

2. Typisk vil du nu kunne se beskeden direkte ved tryk på en enkelt knap. Du kan også gå ind i menuen, hvor du læser beskeder, og vælge den besked du vil læse. Bagefter kan du vælge, om du vil besvare, gemme, slette eller videresende beskeden.

3. Har du modtaget en MMS-besked, men understøtter din telefon ikke MMS, kan du finde din MMS besked her.

Så er du klar til at sende og modtage MMS beskeder!

Har du yderligere spørgsmål til, hvordan du sender og modtager MMS beskeder, kan du kontakte vores kundeservice på telefon 70 23 06 00.