Om DLG Tele


DLG startede sine teleaktiviteter tilbage i 1998-99, og stiftede i november 2000 selskabet DLG Tele. Siden stiftelsen er DLG Tele vokset kraftigt og er i dag en solid spiller på det danske telemarked for de pris- & kvalitetsbevidste kunder. DLG Tele er i dag 100 % ejet af Telia.

DLG Teles ambition er ikke at blive et af Danmarks største teleselskaber, men der imod et lokalt teleselskab med særlig tilknytning og forankring i landdistrikterne, via de lokale  Land & Fritid butikker. Vi tror på, at en tæt dialog og et godt lokalkendskab sikrer et godt samarbejde både på kort og langt sigt.

Kunderne i DLG Tele er såvel landbrug, mindre erhvervsdrivende samt privatkunder.

DLG Tele har siden sin etablering haft et grundlæggende ønske om at kunne tilbyde et fuldt produktsortiment og kan som totalleverandør i dag tilbyde sine mere end 200.000 kunder tjenester indenfor mobil, fastnet, VoIP, bredbånd, TV og mobilt bredbånd. DLG Tele benytter Telias mobilnet, derved sikrer vi os en god dækning i hele Danmark.

Hjørnestenen er en god, kompetent og tilgængelig kundeservice, lige som der dagligt arbejdes målrettet for at kunne tilbyde vore kunder en høj service, konkurrencedygtige priser, god kvalitet samt korrekt og hurtig levering.

Du er altid velkommen til at ringe til kundeservice. Du er også velkommen til at kontakte din lokale Land & Fritid butik, hvis du vil tale med en person ansigt til ansigt. På lang sigt skaber det lokale sammenhold et holdbart samarbejde. Ingen er perfekte, men vi bruger masser af knofedt på at hjælpe vores kunder.

DLG Tele - Dit lokale teleselskab.

 

Læs mere om brugen af Cookies og persondatapolitik hos DLG Tele her